Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

My Ideal Christmas!


Βραδιά Χριστουγέννων του '10 σήμερα, ακόμα προσπαθώ να συνέλθω από το χτεσινοβραδινό φαγητό πόσο μάλλον το ποτό και ετοιμάζομαι να τα επαναλάβω..!

Σήμερα θέλω να βγείτε, να ντυθείτε να φάτε, να πιείτε, να διασκεδάσετε και γενικώς να περάσετε καλά.

Μπείτε στο αμάξι (πριν πιείτε). Περάστε από τα σπίτια των φίλων σας φορτώστε άλλα 8 άτομα. Κάντε μια βόλτα στην πόλη σας αν έχετε και θάλασσα εκεί κοντά περάστε και από εκεί! Να δείτε τα φώτα στους δρόμους! Μετρήστε τα λαμπιόνια στα παράθυρα. Ψηφίστε το πιο απαίσια στολισμένο σπίτι σε όλη την πόλη.

Όταν όλα αυτά τελειώσουν πάρκαρε όπου βρεις, Ελλάδα είσαι στο κάτω κάτω, και καθίστε στο τραπέζι-στέκι σε εκείνο το καφέ στα στενά.! Όταν βαρεθείς να παίζεις μπιρίμπα και τα μαγαζί ξεμείνει από ελληνικό καφέ, φύγετε να πάτε σπίτι, γιατί εκεί σε περιμένει η οικογένεια.

Κωμικοτραγικές καταστάσεις εκεί, το jean σου έχει πολλές τρύπες, πώς αδυνάτισες έτσι? φάε κάτι, τι κάνει η Θεσσαλονίκη καλά? πώς πάνε τα αισθηματικά? (εδώ δεν κρατιέμαι άλλο πεθαίνω στα γέλια). Μου αρέσει το ενδιαφέρον τους και ας είναι υπερβολικό.

Ξαναστολίζομαι παίρνω τους κολλητούς τηλέφωνο και φεύγω πάλι από το σπίτι, κλείσαμε τραπέζι στο bar-club που μας αρέσει ωραία πρόσωπα εκεί και κάτι OMG λατέρνες και λατρεμένο kitsch να λικνίζονται ακούγοντας Adelle, ά ρε κακομοίρα και να ήξερες. Πολλές φωτογραφίες, λίγη βότκα, μερικά martini, και ελάχιστο gin μετά εγώ και το κατεστραμμένο στομάχι μου θα φύγουμε για αλλού!


Καλά Χριστούγεννα
Joyeux Noël
Frohe Weihnachten
και...
Merry Xmas 2 u all!!



target acquired

2 σχόλια: