Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Too much bad karma..!


Ωραίο το πρωινό μου σήμερα, τοσταρισμένο ψωμί με παρμεζάνα και μια πεντάδα brandy biscuits από το cookie man κατάλοιπα της προχτεσινής νύχτας.

Επεισοδιακό το σήμερα αλλά είναι από τις μέρες που δεν θα ξεχάσεις την κάθε στιγμή που πέρασε, από αυτές που λες ήρθε για να μου γαμήσει τη ψυχολογία που προσπαθώ να διορθώσω μέρες τώρα, είναι από τις μέρες που σου αλλάζουν την κοσμοθεωρία και αρχίζεις να βλέπεις τους ανθρώπους αλλιώς.

Ήθελα να πιστεύω στην ανυπαρξία των κακών ανθρώπων και προθέσεων, έβλεπα το καλό σε όλους, πες με αφελή, πες με ευκολόπιστο, πες με κυνηγό ιδανικών.

Ψέματα! Αυτός που θα σου βάλει το μαχαίρι στο λαιμό, αυτός που θα σε ματώσει, έρχεται για να επαναπρογραμματίσει την οπτική σου γωνία.

Θα είναι το junkie έξω από τις σχολές? Θα είναι αυτός που αγαπούσες? Θα είναι ο φίλος που σε έκανε να κλάψεις?
μπορώ να συνεχίσω για ώρες αλλά δε θέλω, δε μου αρέσει να κατηγορώ ανθρώπους...

Και σκέφτεσαι ότι πρέπει να σκληρήνεις λίγο (toughen up που λένε), ότι όλα συμβαίνουν για κάτι καλύτερο. Είναι όλα γεγονότα που γίνονται για να αλλάξει η ζωή σου, αλλάζεις χαρακτήρα και δες το θετικά είναι για το καλύτερο.  
Αφήνεις πίσω το ρομάντζο και περιμένεις τον έρωτα (ίσως εσένα που δεν ξέρω), διαγράφεις το φίλο που σε πονά και βγαίνεις πρωί πρωί στη Ζεύξιδος με αντάξιους ανθρώπους για να περάσεις καλά.

Too much bad karma και δεν ξέρω που μπορεί να το μάζεψα.

target acquired

2 σχόλια:

  1. Κάποια στιγμή όλοι πρέπει να πρωταγωνιστήσουμε σε μία περιπέτεια ενηλικίωσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. my dearest praline,

    den prepei alla etsi ginetai...

    tnx gia ta tilefwna anyway, se periptwsi neou arithmou i anaktisi tha enimerwsw :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή