Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

oh! such a sunny n' cold morning!


Πάνω που έλεγα ότι δεν πολύ-νοιώθω το κρύο, πιάσαμε τους 2, γίναμε sorbet και ψάχνω παρέα για partisan_basement σήμερα!

Για το πρωί θέλω να μείνω σπίτι, ψήνω καφέ και pancakes, ανοίγω το iTunes και φορτώνω τη jazz playlist μου. Τα κομμάτια παίζουν ανακατεμένα και τη "Rita Hayworth" στο "Gilda" ακολουθεί η "Nina Simone" που μου ανεβάζει τόσο τη διάθεση... Αλλά με βρίσκω να περιμένω για να ακούσω την άκρως αισθησιακή φωνή τους στο "Dream a little dream of me", στο duet της "Ella Fitzgerald" με τον "Louis Armstrong" και κάπου εκεί βρίσκω την αφορμή και ξεκινώ να γράφω και πάλι.

Εβδομάδα ανακατατάξεων μπορώ να πω.
Χτες βράδυ με καλή παρέα @SpitiMou, ωραίος ο Dj μετά τη 1:30. Μόλις 3 παρά και φεύγω με χαμόγελο, νομίζω δεν έφταιγε η μπύρα, ήταν το άρωμά σου αυτό που με μέθυσε.

Θέλω να κάνω τα πράγματα μόνος μου, δεν έχει πλάκα αλλιώς! Η νέα βδομάδα θα είναι διαφορετικά, γυρνάω στα παλιά, χωρίς να ξεχνώ αυτά που που άφησα πίσω.
"Κριτικό ρεαλισμό και όχι software – hardware."

Βάλτε τείχη, έκαναν λάθος οι Pink Floyd Δεν θα ζήσετε για πολλά χρόνια.

Χρησιμοποιείς, λένε, λιγότερους μυς για να χαμογελάσεις, αλλά είναι η βαρύτητα που σε κρατά σοβαρό, και καλά σοβαρός, είναι εντάξει, αλλά αν σε κρατά στενοχωρημένο κάτι πρέπει να κάνεις. Θα μου πεις δεν μπορείς να γελάς συνέχεια, συμφωνώ είναι παθολογικό, τι σκατά δε σε παίρνει ποτέ τίποτε από κατώ? ok now get over it, and smile once again!. Τελείωσε η playlist, γράφω αργά σήμερα, και φορτώνω "Dj Bootsie" με το "Tango Ronin" και τελειώνω το γράψιμο μου κάπου εδώ. Θέλω καφέ το απόγευμα, άντε ξυπνήστε!

Μάριος απών. Όμως παράξενα παρών. Εντός του. Σε κάθε κύτταρο. Σε κάθε σκέψη. Σε κάθε κίνηση. Στο μικρό διαμέρισμα και στο ξενοδοχείο. Στην πόλη και το ταξίδι. Παντού…."
"Ο Μάριος εραστής παντοτινός. Μάνα, πατέρας, φίλος, αδερφός, εξομολόγος, τρέλα του μυαλού, και ίαση της ψυχής."
Μάριος «Κολασμένος άντρας» για να παραφράσω τον Μπωντλαίρ."
Μάριος το άλλο μισό."
Μάριος φενάκη"
Μάριος του Αρβανιτάκη"

Όχι στις επαναστάσεις, καιρός για διασκέδαση. Πολύ τον έξυπνο κάνω. Σύνελθε. Στο θέμα., ποιο θέμα, δεν θυμάμαι. Ξύλο στο τζάκι, παγώσαμε..!


target acquired

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου